Log in | Register
19/06/2020

Appeal: Vacated post office remains a community facility

Words:
Post office / Shutterstock: 1606627012

An inspector has rejected plans to convert a former post office to residential use after it moved its services into a nearby convenience store, ruling that the unit could still support the community.

LOCATIONDorchesterAUTHORITYDorset CouncilINSPECTORL McKayPROCEDUREWritten submissionsDECISIONDismissedREFERENCEAPP/D1265/W/19/3242772The appeal concerned a short terrace of retail units with flats above in Dorchester. The unit at the end of the terrace was formerly a post office branch. In 2017, the post office vacated the premises and moved its services into a convenience store 200 feet away........
THE PLANNER is the Official Magazine for the RTPI

Not a member?
60 day free trial of our premium content when you Register Now

Or log in as a subscriber

Go back to The Planner Home Page

Tags

FEATURES