Log in | Register
01/02/2018

Appeal: Inspector allows large basement extension in green belt

Words:
Underground Pool / Shutterstock: 49704877

Plans to excavate a large basement beneath an existing home in north-west London would accord with green belt policy, which prohibits ‘disproportionate additions’ over and above the size of the original building, an inspector ruled.

The appeal relates to a large house on the edge of Mill Hill, north-west London, set in a substantial plot with lawns, a garage, a tennis court and swimming pool. The proposal sought permission to construct a new basement entirely beneath the existing house, without light wells or other external manifestations. It would contain an indoor swimming pool, sauna, steam room and other leisure........
THE PLANNER is the Official Magazine for the RTPI

Not a member?
60 day free trial of our premium content when you Register Now

Or log in as a subscriber

Go back to The Planner Home Page

Tags

FEATURES