Log in | Register
02/05/2017

Appeal: House with ‘buried’ design would not provide acceptable living conditions

Chesham / Graham Horn

A proposal for an unusual house designed to be ‘buried’ under landscaping in Buckinghamshire has been blocked, after an inspector ruled that poor outlook and lack of natural light would make living conditions in the house unacceptable.

The appeal site is an area of unused land on the end of a row of Victorian terraced houses in Chesham, Buckinghamshire. The back of the site is overlooked by two car parks, each topped with wire-mesh fencing, creating a gap of almost four metres between the top of the fences and ground level on the site.

The proposal involves the creation of a “banked Victorian garden”, with t.....Sign Up or Login to read full article

THE PLANNER is the Official Magazine for the RTPI

Not a member?
60 day free trial of our premium content when you Register Now

Or log in as a subscriber

Go back to The Planner Home Page

Tags

FEATURES