Log in | Register
12/06/2020

Appeal: Garden ‘BBQ hut’ retrospectively approved

Words:
BBQ / Shutterstock: 1722079528

An inspector has approved plans for a timber hut with built-in barbecue in the rear garden of a Weymouth home, ruling that its effects would be no worse than those caused by a garden party or normal outdoor barbecue.

LOCATIONWeymouthAUTHORITYDorset CouncilINSPECTORJames TaylorPROCEDUREWritten submissionsDECISIONAllowedREFERENCEAPP/D1265/D/20/3246837The appeal concerned a semi-detached home within a recently built housing development in Littlemoor, a suburb of Weymouth, Dorset. The appellant sought retrospective permission for a hexagonal timber structure – described as a ‘BBQ hut’ – which he had installed........
THE PLANNER is the Official Magazine for the RTPI

Not a member?
60 day free trial of our premium content when you Register Now

Or log in as a subscriber

Go back to The Planner Home Page

Tags

FEATURES