Log in | Register
29/05/2020

Appeal: Council defeated in Hackney warehouse enforcement inquiry

Words:
Hackney / Shutterstock: 768119392

An inspector has granted retrospective permission for the conversion of a former warehouse in north London into studio flats after a long-running dispute, ordering the council to pay partial costs.

LOCATIONStamford HillAUTHORITYHackney Borough CouncilINSPECTORH M HigenbottamPROCEDUREInquiryDECISIONAllowedREFERENCEAPP/U5360/C/18/3208237The appeal concerned a warehouse in north Hackney, on the edge of the Walthamstow Reservoirs. In June 2018, the council issued an enforcement notice alleging the unauthorised conversion of the building into 25 flats across two floors. A public inquiry sat in........
THE PLANNER is the Official Magazine for the RTPI

Not a member?
60 day free trial of our premium content when you Register Now

Or log in as a subscriber

Go back to The Planner Home Page

Tags

FEATURES