Log in | Register
03/04/2020

Appeal: Co-living tower on top of energy centre rejected

Words:
Woking / Len Williams (Geograph): 3902647

A council-owned developer’s plan to build 14 storeys of co-living space on top of an already-approved energy centre in Woking has been rejected by an inspector, who criticised the scheme’s ‘monolithic’ design.

LOCATIONWokingAUTHORITYWoking Borough CouncilINSPECTORBrendan LyonsPROCEDUREHearingDECISIONDismissedREFERENCEAPP/A3655/W/19/3229047The appeal concerned a small parcel of land just outside Woking town centre. The appellant, council-owned low-carbon development company Thameswey, had already won permission to build a three-storey energy centre at the site, for which construction has already begun........
THE PLANNER is the Official Magazine for the RTPI

Not a member?
60 day free trial of our premium content when you Register Now

Or log in as a subscriber

Go back to The Planner Home Page

Tags

FEATURES