Log in | Register
13/11/2020

Appeal: ‘Retrofitted’ mitigation justifies dark sky home

Words:
Light pollution / Shutterstock: 137005640

An inspector has approved plans for a metal-clad home within the buffer zone of the South Downs International Dark Sky Reserve, noting that the mitigation measures proposed were still likely to be effective despite being ‘retrofitted’ to the design.

LOCATIONWest AshlingAUTHORITYSouth Downs National Park AuthorityINSPECTORM BalePROCEDUREWritten submissionsDECISIONAllowedREFERENCEAPP/Y9507/W/19/3241321The appeal concerned a two-storey home in West Ashling, a village in the South Downs National Park. The appellant sought permission to replace the building with a new home of contemporary design, featuring a glazed link and metal cladding. ........
THE PLANNER is the Official Magazine for the RTPI

Not a member?
60 day free trial of our premium content when you Register Now

Or log in as a subscriber

Go back to The Planner Home Page

Tags

FEATURES