Log in | Register
29/06/2018

Appeal: ‘Personal benefits’ cannot justify live-work unit in conservation area

Words:

An inspector has refused permission for a live-work studio in an historic village near Stratford-upon-Avon, ruling that the scheme’s benefits would be mainly personal to the appellant.

LOCATIONPreston-on-StourAUTHORITYStratford-on-Avon CouncilINSPECTORR J JacksonPROCEDUREWrittens submissionsDECISIONDismissedREFERENCEAPP/J3720/W/16/3159415The appeal concerned an area of land in Preston-on-Stour, a village in Warwickshire. Having lived in the village for “many years”, the appellant sought permission to build a new “live-work” studio on the land. The........
THE PLANNER is the Official Magazine for the RTPI

Not a member?
60 day free trial of our premium content when you Register Now

Or log in as a subscriber

Go back to The Planner Home Page

Tags

FEATURES

  • In the next few months, a small satellite will be propelled into orbit from the UK for the first time. Huw Morris reports on an embryonic industry that is already a strategic priority – and the planners helping to turn the UK into a place for space

  • Sophus zu Ermgassen is an ecological economist whose work analyses the costs and benefits of everything environmental, from rewilding to insulation. He tells Simon Wicks why we need to radically rethink our housebuilding model – and our economy

  • Having taken part in The Planner/Environment Bank webinar, Richard Blyth – the RTPI’s head of policy and practice – raised a number of questions about BNG’s integration with local plans and the degree of democratic engagement within the Environment Bank model. He shared his thoughts with Simon Wicks

    A person looking through with binoculars