Log in | Register
26/06/2018

Appeal: ‘Personal benefits’ cannot justify live-work unit in conservation area

Words:

An inspector has refused permission for a live-work studio in an historic village near Stratford-upon-Avon, ruling that the scheme’s benefits would be mainly personal to the appellant.

LOCATIONLeatherhead, SurreyAUTHORITYStratford-on-Avon CouncilINSPECTORR J JacksonPROCEDUREWritten submissionsDECISIONDismissedREFERENCEAPP/J3720/W/16/3159415The appeal concerned an area of land in Preston-on-Stour, a village in Warwickshire. Having lived in the village for “many years”, the appellant sought permission to build a new ‘live-work’ studio on the land. The........
THE PLANNER is the Official Magazine for the RTPI

Not a member?
60 day free trial of our premium content when you Register Now

Or log in as a subscriber

Go back to The Planner Home Page

Tags

FEATURES