Log in | Register
18/09/2020

Appeal: ‘Monolithic’ blank façade criticised at virtual hearing

Words:
Brick wall / Shutterstock: 609284660

Following a virtual hearing, an inspector rejected plans for a four-storey block of flats in Hillingdon that featured a ‘monolithic’ blank façade, noting that a ‘preferable’ alternative scheme had since been approved by the council.

LOCATIONHayesAUTHORITYHillingdon Borough CouncilINSPECTORR NormanPROCEDUREWritten submissionsDECISIONDismissedREFERENCEAPP/K0235/W/19/3243154The appeal concerned a site in Hayes, West London, comprising various commercial buildings. The appellant, Bugler Homes, sought permission to replace the existing buildings with a new part-three, part-four storey building, to provide 24 new flats. The........
THE PLANNER is the Official Magazine for the RTPI

Not a member?
60 day free trial of our premium content when you Register Now

Or log in as a subscriber

Go back to The Planner Home Page

Tags

FEATURES